Prislista

Akupunktur 550:-

Vid första besöket berättar du om orsaken till varför du söker hjälp, samt fyller i ett hälsoformulär som vi sedan går igenom tillsammans. Jag ställer sedan de frågor som kan vara relevanta för behandlingens skull, och efter det använder jag mig av pulsdiagnostik. Detta är den primära diagnosmetoden inom klassisk akupunktur och ligger till grund för vilken/vilka punkter som kommer att nålas.
Hur många behandlingar som behövs är individuellt och beror också på hur länge du haft ditt besvär, samt hur allvarligt det är.

Första besöket – Ca 60 min   550:-
Återbesök – Ca 45 min            550:-

Akupunktur+Massage 650:-

Hela besöket tar 60 minuter och de sista ca 15-20 minuterna avslutas med massage.

Kroppsterapeutisk behandling

En behandling där du beskriver ditt besvär/skada/tillstånd etc, och där jag väljer och kombinerar de behandlingsmetoder jag anser vara bäst för att din kropp ska kunna läka.
Det kan vara en eller flera metoder ex massage, akupunktur, kinesiologi, näringsterapi.
Jag upplever att de gånger jag kan kombinera mina behandlingar på detta sett, så får jag också de bästa resultaten. Och många gånger är det så att kroppen behöver olika saker beroende på vart i läkningsprocessen den är.

45 minuter  600:-
60 minuter  700:-
90 minuter  1100:-

Läkande kost och näring

Konsultation – Kost- och näringstillskott  
För dig som har funderingar kring kosten, vikten, deetox eller om du är i behov av kosttillskott för att hjälpa ett problem eller bara vill boosta kroppen.
Jag använder kinesiologi för att testa ut rätt kosttillskott till dig och utgår alltid från vad din kropp svarar är prioritet.
Du kan även ta med dig sådana födoämnen som du funderar över om du kanske inte tål, så kan vi testa det.
Besöket tar 40 minuter – 500:-

Kostrådgivning Första besöket
Med hjälp av läkande kost och näring kan jag hjälpa dig som:
*vill gå ner i vikt
*behöver en detox
*har problem med inflammatoriska sjukdomar
*lider av läckande tarm
*behöver stöd för binjurar och sköldkörtel pga stress/utmattning
*har besvär med matsmältningen
etc.
Vi utgår alltid från dig som individ och tittar på dina besvär ur ett holistiskt perspektiv.
Sedan lägger vi upp ett program som hjälper dig nå dina mål. Näringsterapi kan innefatta både kost, kosttillskott och örter.
I många fall jobbar jag även parallellt med Akupunktur vilket jag upplever ger snabbare resultat.
Det kan exempelvis gälla då man vill bli kvitt sitt sockersug, om man har en underfunktion på sköldkörteln eller om man har stressade eller utmattade binjurar pga för mycket stress i livet- både fysiskt och psykiskt, om man lider av eksem och andra hudåkommor mm

Första besöket tar ca 90 minuter – 950:-

Terapeutisk Gravidmassage

Behandlingen hjälper dig vid specifika problem som ex: spänningar och värk i nacke, skuldror, bäcken, rygg, karpaltunnelsyndrom, foglossning etc. Om det behövs, och om du är öppen för det, så används även akupunktur och kinesiotape. Jag jobbar även förebyggande på blod och lymfcirkulation för att bahandla och förebygga svullnader i händer, armar, ben och fötter. Du ligger på en specialanpassad kudde som gör det möjligt för dig att ligga bekvämt både på mage, sida och rygg under hela graviditeten. Du är välkommen redan från vecka 1.

60 minuter  700:-
45 minuter  600:-

Gravidmassage Avslappning

Passa dig som inte har några speciella besvär och som bara behöver slappna av och komma ner i varv.

60 minuter 700:-
45 minuter 600:-

Gravidmassage/Partnerutbildning

Under 90 minuter lär vi den blivande mammans partner 5 säkra massagegrepp som ni kan använda er av under hela graviditeten, förlossningen och den första tiden därefter.
Dessa 5 grepp är väldigt enkla att utföra och gör stor nytta på nacke, rygg, säte och ben. Självklart anpassar vi greppen efter behov och det kan behövas ett par extra grepp för att ”få med allt”.

Ca 90 min 1100:-

MammaMage Träning

Första besöket ca 60 minuter 550:-
Vi mäter din eventuella magdelning – bredd+djup, går igenom din anamnes, testar aktivering av djupa bukmuskeln och bäckenbotten, samt väljer ut en eller flera övningar som du får i hemläxa.

Återbesök ca 45 minuter 550:-
Vi går igenom den/de övningar du fått i hemläxa. Om det skett en förbättring så ökar vi svårighetsgraden. Återaktivering av dessa muskler kan dock ta tid, därför rekommenderar vi minst 3 återbesök för att få bästa resultat.

Presentkort på valfri behandling

Självklart går det bra att köpa presentkort på mina behandlingar. Detta är en perfekt present till någon man tycker om. Giltighetstid 12 månader.
presentkort.aspx

Klippkort

Köp ett klippkort med minst 5 behandlingar så får du rabatt. Giltighetstid 12 månader.
Ex: Kroppsterapeutisk behandling 5 ggr 45 min 2850:- ord.pris 3000:-
Ex: Kroppsterapeutisk behandling 10 ggr 45 min 5580:- ord.pris 6000:-

Avbokningsregler

Avbokning sker senast 24 timmar innan bokad tid, via telefon eller bokadirekt. Vid sen avbokning eller om du glömmer bort din tid faktureras fullt belopp.

Betalning

Swish eller faktura.
Jag tar även emot Friskvårdschecken samt Friskvårdskuponger/Actiwayimages

Comments are closed