Prislista

Obs! Gravidmassage 60 min kan just nu bara bokas via telefon eller mejlkontakt, 45 min behandling bokas som vanligt!

Kinesiologi

Genom att kombinera det västerländska strukturella tänkandet med den österländska mer energiinriktade medicinen och örtläran, får vi en komplett och holistisk syn på kroppen.

Genom massage och andra muskelkorrigerande tekniker, samt punkter som ökar blod- och lymfcirkulation, kan vi frigöra kroppen från strukturella spänningar och ge fritt flöde i nervsystemet via ryggrad och bäcken.
Ett fritt flöde i vårt nervsystem är ett första steg och förutsättning för läkning.
Som ett komplement används den österländska läran om människans inre och yttre energisystem. Och genom att kontrollera kroppens 12 alarmpunkter kopplade till akupunktursystemet, kan vi få en indikation på vilka system i kroppen som är i obalans och behöver stöttning. Allt för att ditt aktuella besvär/symptom ska bli bättre.

Att kombinera dessa 2 metoder ger ett fantastiskt resultat. Det ger oss också en möjlighet att läka på djupet, då kropp och själ hör ihop. Och det är först när våra inre och yttre energien är i balans som vi mår som allra bäst.

Denna behandling passar både den som bara vill slappna av samt personer med faktiska besvär. Som exempel kan nämnas att man får fantastiska resultat med allergier, både pollen och pälsdjur.

60 min – 700:-

90 min – 1100:-

Akupunktur 550:-

Vid första besöket berättar du om orsaken till varför du söker hjälp, samt fyller i ett hälsoformulär som vi sedan går igenom tillsammans. Jag ställer sedan de frågor som kan vara relevanta för behandlingens skull, och efter det använder jag mig av pulsdiagnostik. Detta är den primära diagnosmetoden inom klassisk akupunktur och ligger till grund för vilken/vilka punkter som kommer att nålas.
Hur många behandlingar som behövs är individuellt och beror också på hur länge du haft ditt besvär, samt hur allvarligt det är.

Första besöket – Ca 60 min   550:-
Återbesök – Ca 45 min            550:-

Akupunktur+Massage 650:-

Hela besöket tar 60 minuter och de sista ca 15-20 minuterna avslutas med massage.

Kroppsterapeutisk behandling

En behandling där du beskriver ditt besvär/skada/tillstånd etc, och där jag väljer och kombinerar de behandlingsmetoder jag anser vara bäst för att din kropp ska kunna läka.
Det kan vara en eller flera metoder ex massage, akupunktur, kinesiologi, näringsterapi.
Jag upplever att de gånger jag kan kombinera mina behandlingar på detta sett, så får jag också de bästa resultaten. Och många gånger är det så att kroppen behöver olika saker beroende på vart i läkningsprocessen den är.

45 minuter  600:-
60 minuter  700:-

Läkande kost och näring

Konsultation – Kost- och näringstillskott  
För dig som har funderingar kring kosten, vikten, deetox eller om du är i behov av kosttillskott för att hjälpa ett problem eller bara vill boosta kroppen.
Jag använder kinesiologi för att testa ut rätt kosttillskott till dig och utgår alltid från vad din kropp svarar är prioritet.
Du kan även ta med dig sådana födoämnen som du funderar över om du kanske inte tål, så kan vi testa det.
Besöket tar 50 minuter – 600:-

Kostrådgivning Första besöket
Med hjälp av läkande kost och näring kan jag hjälpa dig som:
*vill gå ner i vikt
*behöver en detox
*har problem med inflammatoriska sjukdomar
*lider av läckande tarm
*behöver stöd för binjurar och sköldkörtel pga stress/utmattning
*har besvär med matsmältningen
etc.
Vi utgår alltid från dig som individ och tittar på dina besvär ur ett holistiskt perspektiv.
Sedan lägger vi upp ett program som hjälper dig nå dina mål. Näringsterapi kan innefatta både kost, kosttillskott och örter.
I många fall jobbar jag även parallellt med Akupunktur vilket jag upplever ger snabbare resultat.
Det kan exempelvis gälla då man vill bli kvitt sitt sockersug, om man har en underfunktion på sköldkörteln eller om man har stressade eller utmattade binjurar pga för mycket stress i livet- både fysiskt och psykiskt, om man lider av eksem och andra hudåkommor mm

Första besöket tar ca 90 minuter – 950:-

Terapeutisk Gravidmassage 

Behandlingen hjälper dig vid specifika problem som ex: spänningar och värk i nacke, skuldror, bäcken, rygg, karpaltunnelsyndrom, foglossning etc. Om det behövs, och om du är öppen för det, så används även akupunktur och kinesiotape. Jag jobbar även förebyggande på blod och lymfcirkulation för att bahandla och förebygga svullnader i händer, armar, ben och fötter. Du ligger på en specialanpassad kudde som gör det möjligt för dig att ligga bekvämt både på mage, sida och rygg under hela graviditeten. Du är välkommen redan från vecka 1.

60 minuter  700:-
45 minuter  600:-

Gravidmassage Avslappning

Passa dig som inte har några speciella besvär och som bara behöver slappna av och komma ner i varv.

60 minuter 700:-
45 minuter 600:-

MammaMage Träning

Första besöket ca 60 minuter 550:-
Vi mäter din eventuella magdelning – bredd+djup, går igenom din anamnes, testar aktivering av djupa bukmuskeln och bäckenbotten, samt väljer ut en eller flera övningar som du får i hemläxa.

Återbesök ca 45 minuter 550:-
Vi går igenom den/de övningar du fått i hemläxa. Om det skett en förbättring så ökar vi svårighetsgraden. Återaktivering av dessa muskler kan dock ta tid, därför rekommenderar vi minst 3 återbesök för att få bästa resultat.

Svensk klassisk Massage 30 min 500:-

Presentkort på valfri behandling

Självklart går det bra att köpa presentkort på mina behandlingar. Detta är en perfekt present till någon man tycker om. Giltighetstid 12 månader.
presentkort.aspx

Klippkort

Köp ett klippkort med minst 5 behandlingar så får du rabatt. Giltighetstid 12 månader.
Ex: Kroppsterapeutisk behandling 5 ggr 45 min 2850:- ord.pris 3000:-
Ex: Kroppsterapeutisk behandling 10 ggr 45 min 5580:- ord.pris 6000:-

Avbokningsregler

Avbokning sker senast 24 timmar innan bokad tid, via telefon eller bokadirekt. Vid sen avbokning eller om du glömmer bort din tid faktureras fullt belopp.

Betalning

Swish eller faktura.
Jag tar även emot Friskvårdschecken samt Friskvårdskuponger/Actiwayimages

Comments are closed