Företagsmassage

Man and painFöretag som satsar på massage på arbetsplatsen gör en klok investering för framtiden. På längre sikt minskar kostnader för sjukdom och ohälsa, samtidigt som flera positiva resultat märks omgående.
Några av dom är ökad trivsel, arbetsglädje och produktivitet,  faktorer som alla bidrar till en långtidsfrisk personal.

Jag kommer ut till ert företag, med mig har jag en bärbar bänk och allt annat som behövs i samband med besöket. En behandling tar mellan 25 och 60 min. Du som arbetsgivare bestämmer självklart vad som passar din personal bäst.

Första gången jag träffar den anställda tar jag en anamnes som hjälper mig fastställa hur jag bäst kan hjälpa han/henne. Vid behov hjälper jag även till med stretching.
Många klassiska besvär som uppkommer i samband med stillasittande och monotona arbeten, så som spänningshuvudvärk, musarm, nacksmärtor, ont i rygg och axlar kan både avhjälpas och förebyggas av massage.

Svensk Klassisk Massage är den behandlingsform jag utför. Muskler och bindväv bearbetas genom olika handgrepp. Detta gör musklerna mjukare och mer elastiska, ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret och minskar stress vilket ger en skön avslappnande känsla.

Jag innehar F-skattsedel och är patient- och ansvarsförsäkrad genom kroppsterapeuternas yrkesförbund

Kontakta mig på 0707-437020 för mer information, jag finns i Örebro.

Comments are closed